چرا باید وب سایت داشته باشیم؟ سوالی که بسیاری از مردم و کساب قبل از تأسیس و راه انداری سایت از طراحان سایت می پرسند. تا کنون مشاهده کردید که دوستان و اطرافیان شما برای خرید و اطلاع از اخبار روزانه به سمت اینترنت و دنیای دیجیتال رفته اند. با ما همراه باشید تا دلایل داشتن وب سایت را به صورت کامل و مفید شرح دهیم.
خدمات شرکت طراحی سایت :
یکی از روش های بازاریابی و یا تبلیغات کسب و کار داشتن یک وب سایت می باشد. مالکیت یک سایت می تواند شما را در جهت دیجیتال مارکتینگ یک پله بالاتر ببرد. این را به یاد داشته باشید که دنیای اینترنت همانند دفترچه تلفن می باشد و ما و بقیه مردم همیشه برای پیدا کردن اطلاعات لازم به دنبال جدیدترین ها می رویم.
اولین کاری که شما معمولا برای پیدا کردن هدف و محصول خود انجام می دهید، ورود و سرچ در دنیای اینترنت می باشد. این بدان معناست که دنیای وب می تواند شما را در جهت نشان دادن محصول خود و برند سازی هدایت کند. تا انتهای این مقاله با تیم تخصصی طراحی سایت کارنیل وب همراه باشید و اطلاعات کافی و ضروری را در زمینه دلایل داشتن یک وب سایت مطالعه نمائید.
در ابتدا تعریف وب سایت شامل مجموعه ای از صفحات به هم پیوسته می باشد که از طریق یک آدرس (دامین) به هم دسترسی خواهند داشت. این صفحات شامل متن، تصویر، درباره ما و … می باشد.
برای پاسخ به سوال دلایل داشتن یک وب سایت باید بگوییم که سایت مکان مناسبی برای تبلیغات شما است و می تواند در زمینه های گونان با اطلاعات لازم برای کاربران مفید باشد.
و …
در دنیای امروزه تقریبا تمامی افراد دنیا برای خرید و جست و جوی محصول خود از اینترنت استفاده می کنند. حتی افرادی که قدرت نوشتن و یا سواد کافی در این موضوع را ندارند می توانند با چند کلیک ساده به راحتی به هدف خود برسند.
زمانیکه ما به دنبال موضوعی می گردیم در اینترنت آن مطلب را سرچ خواهیم کرد. اولین سایتی که در اینترنت باز شود آن را مشاهده و مطالعه میکنیم. حال شما فرض کنید محصولاتی را که برای مردم بسیار مفید می باشد را به صورت سنتی در مغازه و یا فروشگاه خود می فروشید.
مشتریان برای پیدا کردن و دیدن فروشگاه شما معمولا از طریق اینترنت اقدام می کنند. زمانی که شما را در دنیای اینترنت پیدا نمیکند این سوال برایش پیش می آید که چرا نباید یک کسب و کار مهم و پرمخاطب دارای وب سایت باشد؟
وب سایت در واقع همان شناسنامه کاری شما می باشد. چراکه مشتریان درباره محصولات شما، عقبه کاری شما، نوع خرید و … مطلع می شوند.
با استفاده از روش های نوین در دنیای دیجیتال مارکتینگ می توانید اساسی و مهم ترین بازاریابی های خود را انجام دهید. فرض کنید شما بر روی سایت خود تلاش و بازاریابی کرده اید. مشتری و کاربر با جست و جوی اسم محصول شما را در رتبه 1 تا 5 گوگل مشاهده می کند و این اطمینان برای کاربر فراهم می شود که شما جزو سایت های معتبر هستید. این روش می تواند کاربر را به راحتی به مشتری تبدیل کند.
از عوامل دیگر دلایل داشتن سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد.
برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید .
کاربرانی که تصمیم دارند طراح سایت شوند و هیچ پیش زمینه ای برای شروع ندارند باید در ابتدا بدانند به چه زبان هایی برنامه نویسی وب نیاز دارند برای یادگیری و طراحی سایت ، و چه مسیرهایی را باید طی کنند تا یک وب سایت طراحی کنند.
خدمات طراحی سایت کارنیل وب:
در صورتی که خواستید سایت استاتیک طراحی کنید ، فقط سه مرحله اول را باید انجام دهید.
پیش از آغاز کار طراحی سایت باید نیازهای مشتری وب سایت را مورد تحلیل قرار داد تا مطابق با آن زبانهای برنامه نویسی را برای طراحی وب سایت انتخاب کرد.
یک طراح سایت مانند معمار می ماند. وظیفه طراح سایت انجام طراحی سایت یا طراحی المان های گرافیکی و دیداری یک وب سایت و همچنین ایجاد ساختاراصلی آن می باشد.
برای آشنایی با مفاهیم سئو می توانید به مقاله اصول سئو در تولید محتوا رجوع کنید.
ساختار وب سایت از دو بخش backend یا قسمت سمت سرور و Frontend یا قسمت سمت کاربر، تشکیل شده است. به طراح یا برنامه نویس بخش سرور سایت backend Developer می گویند و به طراح بخش سمت کاربر Frontend Developer می گویند.
با استفاده از زبانهای برنامه نویسی وب مانند Html ، Java ، CSS طراحی قسمت های ظاهری وب سایت انجام می شود. در معنای عامیانه تر می توانیم بگوییم ، کدنویسی یا طراحی هر آن چه که مرتبط با جلوی صفحه وب می شود. وظیفه یک Frontend Developer یا طراح وب اینست که چیزی را طراحی می کند که کاربران آن را ببینند.
ایجاد استخوان بندی یا چارچوب سایت مانند محل های نگهداری فایل ها ، بانک های اطلاعاتی ، اطلاعات کاربران که با زبان های ASP ،PHP ، Python ،Ruby و … برنامه نویسی می شوند.
یعنی برنامه نویسی و کد نویسی هر آن چه که کاربر نمی تواند آن را مشاهده کند و در واقع کارهای پشت صفحه وب سایت هستند. یعنی زمانی که یک صفحه وب ، مقالات را از دیتابیس دریافت می کند، یک کار مربوط به backend است. کار یک برنامه نویس بک اند ، برنامه نویسی هسته اصلی یک وب سایت است که کاربران به کدهای نوشته شده در بک اند دسترسی ندارند و همچنین امکان مشاهده آن ها را ندارند. سایت های داینامیک به برنامه نویسی بک اند نیاز دارند. برنامه نویس بک اند اطلاعات را بر اساس اهداف مختلف از دیتابیس دریافت می کند و اگر نیاز باشد ، بعد از عملیات پردازش به کاربر نمایش می دهد.
کسانی که هر دو قسمت یعنی قسمت ظاهری یا همان UI و استخوان بندی سایت را باهم طراحی می کنند ، به آنها Full Stack Developer می گویند.
زبان مورد استفاده در برنامه نویسی Frontend عبارتند از : HTML ، CSS ، JQuery، ، Javascript.
پیشنهاد می کنیم مقاله انواع سئو را مطالعه کنید.
HTML مخفف (HyperText Markup Language) می باشد. ( یعنی زبان نشانه گذاری فرامتن ) HTML اولین زبان برنامه نویسی تحت وب می باشد. ساختار یک وب سایت بر پایه عناصر html می باشد، این عناصر همان تگ ها می باشند، نمای کلی یک تگ به این صورت می باشد که ، تمامی اطلاعاتی که می خواهیم به کاربر نمایش دهیم ، در بین تگ ها قرار می گیرد. بنابراین html زبان برنامه نویسی محسوب نمی شود بلکه یک زبان نشانه گذاری عناصر می باشد. از سال 2010 نسخه 5 این زبان عرضه شد که تغییرات ساختاری در طراحی سایت ایجاد کرد هزمان قابلیت طراحی سایت واکنش گرا هم شروع شد.
CSS مخفف (Cascading Style Sheets) می باشد. همانند html زبان برنامه نویسی محسوب نمی شود .با عرضه css سبب شد طراحی سایت جان تازه ای بگیرد. css باعث زیباسازی فایل های نوشته شده براساس html وهمچنین طراحی بخش های ظاهری و گرافیکی سایت را دارند. توسط css می توانید یک بار سبک طراحی صفحات وب را تعریف کنید و آن را چندین بار به صفحات وب خود اعمال کنید.
در سال 1999 نسخه 3 ، css ها تولید شده است. هم اکنون در طراحی سایت از css ها به صورت گسترده ای استفاده می شود و در اکثر سایتها استفاده شده است. برای بهینه سازی سایت توصیه می گردد که ازstyle ها در داخل html استفاده نکنید زیرا این عمل برای سئو سایت ، تاثیر منفی دارد.
Javascript یک زبان اسکریپ نویسی می باشد. که در رتبه پایین تر از زبان برنامه نویسی محسوب می شود. توسط Javascript می توانید به جلوه های گرفیکی و ظاهری سایت ، تحرک ایجاد کنید ، مثلا می توانید اسلایدر ، افکت نوشته ها ، جلوه های متحرک و .. ایجاد کنید. هم اکنون استفاده از Javascript نسبت به قبل محدودتر شده ، به علت حجم بالای بعضی از کتابخانه های آن ، لود اولیه سایت را بالاتر می برد و برای سئوی سایت نمره منفی دارد.
برنامه نویسی Jquery
Jquery یک کتابخانه یا فریم ورک برای Javascript می باشد و برای ساده سازی استفاده از Javascript در وب سایت می باشد. یعنی نسبت به Javascript حجم کد کمتری دارد. بنابراین برای هر عملی ، پلاگین هایی برای Jquery موجود می باشد که می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
زبان مورد استفاده در برنامه نویسی backend عبارتند از : PHP ، ASP ، Python ،Ruby و .. . برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید .
با رونق کسب و کار اینترنی افراد زیادی به سمت طراحی وب حرکت کرده اند و این سوال را پرسیده اند که چگونه و از کجا باید طراحی سایت را آغاز کنیم؟ آیا هر شخصی می تواند در این مسیر و شغل موفق شود؟ با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا به سوالات شما به صورت کامل و جامع پاسخ دهیم تا از علم طراح وب بودن مطلع شوبد.
انتخاب شغل و پیدا کردن هدف برای آینده یکی از مهم ترین و سخت ترین تصمیم های زندگی بشمار می رود. اینکه در آینده قرار است مشغول به چه کاری شوید و علاقه به چه شغلی دارید از عواملی است که تعیین کننده نوع کسب و کار شما می باشد. شغلی که شما انتخاب می کنید باید دارای ویژگی های مهمی از جمله ارتقا و پیشرفت در آن، تأمین هزینه های روزمره زندگی، رسیدن به اهداف مالی و … باشد.
طراح سایت به فرد یا افرادی که اقدام به بوجود آوردن پنل کاربری برای انواع کسب و کارها می کنند را طراح سایت می گویند. معمولا طراحان سایت جهت فراگیری این موضوع مراحلی را پشت سر می گذارنند که این مراحل شامل:
هر کدام از این مراحل را باید با حوصله و گذشت زمان سپری کرد. در فراگیری طراحی سایت باید صبور باشید. چراکه هر روز در دنیای تکنولوژی اتفاق های جدیدی رخ می دهد که شما باید از آنها مطلع باشید.
افرادی که در این امور صبور نیستند و مدام برای فراگیری و شروع کار خود عجله دارند در این زمینه موفق نمی شوند. برای فراگیری طراحی سایت باید سالها تمرین و آزمون و خطارا تجربه کنید تا به یک طراح سایت فوق العاده تبدیل شوید.
مقالات بیشتر: طراحی وب سایت ارزان
هر کدام از عوامل بالا می تواند شما را یک پله به موفقیت نزدیک تر کند. شما می توانید با فراگیری و آزمون و خطا کردن کم کم خود را به سمت موفقیت حرکت دهید. موفق ترین افراد در زمینه طراحی سایت افرادی هستند که در کار خود صبر و به آن عشق می ورزند.پس سعی کنید شغلی را انتخاب نمائید که از آن لذت می برید.
طراح سایت شدن بر پایه دو وجه می باشد. اولین طراح سایت در قالب های گرافیکی و دومین طراح در قالب توسعه دهنده سایت فعالیت میکند. اگر قصد دارید توسعه دهنده یک سایت باشید باید طبق مراحل زیر را پیش ببرید. اما اگر قصد دارید توسعه دهنده یک سایت باشید به یادگیری نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ و سپس سراغ HTML و CSS بروید.
مقالات بیشتر: طراحی سایت حرفه ای
اولین قدم، شروع کار خود با HTML می باشد. html یک زبان استاندارد برنامه نویسی اسنه که کدهای تمامی صفحات به html تبدیل می شوند و سپس توسط مرورگر نمایش داده می شود. بنابراین تمامی صفحات وب سایت (متن، تصویر و …) به کمک تگ های html در صفحه وب قرار می گیرند. پس از آن برای آرایش صفحات شما باید از CSS استفاده نمائید.
فراگیری طراحی سایت معمولا به پشتکار و سطح تلاش شما بستگی دارد. معمولا در بهترین حالت شما می توانید طراحی سایت را طی بازه زمانی 3 ماهه یاد بگیرید.
اگر در ابتدا مسیر هستید نگران نباشید و تلاش نکنید که یکجا و به صورت فشرده تمام موارد فوق را یاد بگیرید. هرچقدر بیشتر صبور و با انگیزه باشید موفقیت و حرفه بیشتری را آموزش خواهید دید. برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید .
طراحی وب کار جالب و خلاقانه ای است که شما فرصت همکاری با مجموعه گسترده ای از مشتری ها، سازمان ها و هر کسب و کاری را خواهید داشت.
برنامه های انعطاف پذیر و توانایی کار از هر جایی، یک مزیت بزرگ برای طراحان وب می باشد. چه شما به عنوان یک فریلنسر کار کنید و چه در یک شرکت کاملا دور کار کنید به راحتی می توانید در این زمینه به کسب و کار خود ارتقا دهید و با ایجاد نمونه کارهای زیبا و خلاقانه به کی از طراحان سایت سرشناس تبدیل شوید.
شرکت طراحی سایت کارنیل وب با تلاش و کوشش و با استفاده از نیروهای مختصص و حرفه ای تمامی خدمات طراحی سایت، طراحی لوگو و بنر، طراحی گرافیکی، تیزر تبلیغاتی و … را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار می دهد. شما می توانید برای ارتباط با کارشناسان کارنیل وب به صفحه تماس با ما مراجعه نمائید. با کارنیل وب یک فرصت شغلی ایده آل و حرفه ای را در جهت پیشرفت کار خود فراهم کنید.
با توجه به اینکه دلایل اهمیت طراحی سایت واکنشگرا بسیار زیاد است قصد داریم در این مقاله شما را با چند مورد از دلایل آن آشنا کنیم تا اطلاعات کاملی در این زمینه بدست آورید.
البته طراحی واکنش گرا در حال حاضر به یک امر خیلی مهمی در طراحی وب تبدیل شده است. اما اگر شما یک طراح نیستید، ممکن است فکر کنید که این اصطلاح به چه معناست.
همچنین ممکن است مطمئن نباشید که آیا سایت شرکتی یا تجاری شما باید طراحی ریسپانسیو را داشته باشد یا خیر، به خصوص اگر درکی از این موضوع نداشته باشید.
با طراحی سایت ریسپانسیو می توانید سایت را در هر دستگاهی که بخواهید به نمایش بگذارید و این کار را می تواند میزان بازدیدکنندگان با هر دستگاهی را به شدت افزایش دهد. همچنین می توانید رتبه ی سایت را در موتور جستجو ارتقاء دهید.
ریسپانسیو بودن طراحی سایت به شما کمک می کند تا بتوانید مخاطبان بیشتری با استفاده از هر دستگاهی داشته باشید.
در ادامه مطلب می فهمید که دلایل اهمیت طراحی سایت واکنشگرا چیست و اینکه چرا باید نسبت به این موضوع حساس باشید و اینکه سرمایه گذاری در این زمینه بکنید یا خیر؟ تا انتهای مطلب با کارنیل وب همراه باشید.
اول اینکه باید بدانید طراحی واکنشگرا چه معنی دارد؟ به طور مختصر می توان گفت که طراحی سایت واکنشگرا باعث می شود تا محتواهای داخل سایت به طرز قابل توجهی با صفحه نمایش در اندازه های مختلف مقیاس بندی شود و در هر اندازه ای قابل مشاهده باشد.
از اینکه صفحه ها و نوشته ها کوچک یا بزرگ شوند و مخاطبی که با تلفن همراه به سایتتان مراجعه کرده لازم نیست برای مطالعه ی مقاله ی شما کار اضافی مثل بزرگ و کوچک کردن صفحه یا اسکرول کردن و .. انجام دهد.
مشاهده سایت هایی که حالت ریسپانسیو ندارند اغلب برای مخاطبان بسیار سخت است. باعث می شود تا مخاطبان زیادی را از دست بدهید.
بسیاری از شرکت ها برای اینکه حالت ریسپانسیو را برای طراحی سایتشان ایجاد نکنند. یک طراحی سایت اختصاصی دیگر برای تلفن همراه ایجاد می کنند تا کسانی که با تلفن همراه به سایت شما مراجعه می کنند مشکلی نداشته باشند.
اما امروزه دیگر این کار قدیمی شده و حالت واکنشگرا برای سایت ایجاد می کنند. چراکه آن روند قبلی هم سخت بود هم وقت گیر بنابراین این روش سرعت بیشتری به روند طراحی سایت شما خواهد داد.
خلاصه ای از دلایل اهمیت به طراحی سایت واکنشگرا :
– هزینه ای مقرون به صرفه
– قابلیت انعطاف پذیری بالا
– بهبود تجربه ی کاربری
– تاثیر مثبت بر سئو سایت
– سهولت در مدیریت
مقاله پیشنهادی: طراحی سایت ارزان وردپرس
از کارنیل وب طراحی سایت واکنش گرا بخواهید!
برای داشتن طراحی سایت واکنش گرا می توانید از خدمات شرکت کارنیل وب بخواهید.
شرکت کارنیل وب تمام خدمات در زمینه طراحی سایت، سئو، خدمات تبلیغات و سایر روش های تبلیغاتی را به بهترین شکل خدمت شما عرضه می کند.
هزینه طراحی سایت با قالب آماده ، یکی از بهترین و پرمخاطب ترین سیستم های طراحی سایت و مدیریت محتوا وردپرس می باشد. دلیل محبوب بودن وردپرس، امنیت بالای آن، کار کردن راحت با آن می باشد. به این معنا که حتی افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند می توانند با وردپرس به راحتی کار کنند. در این مقاله درباره هزینه طراحی سایت با وردپرس را برای شما توضیح داده ایم. اگر علاقه مند به طراحی سایت و یا قصد طراحی سایت را دارد تا انتهای این مقاله با کارنیل وب همراه باشید.
اولین و مهم ترین موضوع انتخاب نوع فعالیت سایت می باشد. یعنی قرار است که سایت شما چه خدماتی ( فروشگاهی، خبری، املاک و … ) را به مردم ارائه دهد. چراکه هر وب وب سایت صفحات و امکانات مخصوص به خود را دارد. این موضوع باعث می شود که هزینه طراحی سایت صابت نباشد و برای اطلاع دقیق از هزینه طراحی سایت می توانید با کارشناسان کارنیل وب تماس بگیرید.
مقالات مرتبط: طراحی سایت اختصاصی
در ابتدا مقاله درباره سادگی و راحتی کار با وردپرس صحبت کردیم. یکی دیگر از عواملی که باعث می شود شما طراحی سایت خود را با وردپرس انجام دهید، پرداخت هزینه کم می باشد. بسیاری از شرکت ها و افرادی که طراحی سایت انجام می دهند قیمت های بسیار بالایی در قبال امکانات کم از مشتریان دریافت میکنند. این را در ذهن خود داشته باشید که در قبال هزینه ای که پرداخت می کنید، خدمات خوبی نیز از شرکت یا شخص طراح سایت دریافت کنید. از مهم ترین عواملی که می توانید طراحی سایت خود را به یک شرکت بسپارید می توان به
و … اشاره کرد.
طراحی سایت با وردپرس به وسیله قالب آماده صورت میگیرد. این بدان معنا است که هزینه کمتری نسبت به طراحی سایت اختصاصی دارد. این موضوع را در نظر بگیرید که با وردپرس هم سایت شما می توانید یکی از سایت های معتبر و جهانی شود. تفاوت در طراحی سایت اختصاصی و وردپرس در این است که شرکت ها و افرادی که بودجه پرداخت هزینه بالاتر و قصد اجرا کردن ایده های خاصی را دارند که تا کنون در اینترنت نبوده است می توانند اقدام به طراحی سایت اختصاصی کنند.
همانطور که گفته شد هزینه طراحی سایت قیمت ثابتی ندارد. اهداف و عواملی که باعث تغییر قیمت می شوند شامل:
مقاله پیشنهادی: طراحی سایت وردپرس
هزینه هاست با توجه به نوع فعالیت شما متغیر است و بر هزینه طراحی سایت تأثیر بسزایی می گذارد. است اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی از گزینه هایی که برای طراحی سایت میتوان مورد استفاده قرار داد.
بهتر است در ابتدا طراحی سایت از هاست اشتراکی اسفاده کنید و بعد از گذشت زمان متناسب با نیاز سایت، تعداد کاربران سایت و امکانات سخت افزاری هست مورد نظر خود را انتخاب کنید.
بسیار از کسب و کارها بصورت بین المللی فعالیت می کنند و محدود در ایران نیستند. برای اینکه بتوان سایت را در کشورهای دیگر هم نمایش داد باید از چندزبانه بودن سایت استفاده کرد. سایت های دوزبانه یا چند زبانه به صاحبین کسب و کار کمک می کند تا روابط خود را گسترده تر کنند. با گسترش ارتباطات با سایر کشورها، می توانید فروش و اعتبار برند خود را افزایش دهید. به طور کلی هزینه طراحی سایت های چندزبانه از وب سایت های معمولی، کمی بیشتر است.
طراحی سایت کارنیل وب با داشتن سابقه درخشان در زمینه طراحی و پشتیبانی سایت تمامی امور سایت نظیر طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، پشتیبانی سایت، تولید محتوا و … را با بهترین کیفیت انجام می دهد. برای ارتباط با کارنیل وب به سایت ما مراجعه فرمائید.